Xyladecor vékonylazúr 5 L

Xyladecor vékonylazúr 5 L
Értékelés:

Cikkszám: z1362

Xyladecor Classic vékonylazúr színválasztéka: Fenyő, Fenyőzöld, Oregoni fenyő, Paliszander, Rusztikus dió, Szintelen, Vöröses mahagóni, Vöröses teak.

Oldószeres, a fába mélyen beszívódó, vékonyrétegű impregnálólazúr.

A színtelen változat csak beltéri felhasználásra való. A színes változatok kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmasak. Tartósan talajjal vagy vízzel érintkező fafelületek esetén nem biztosít kielégítő védelmet.

Felületek: Kezeletlen és korábban impregnált fatárgyak (ajtó, ablak, zsalugáter, homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, fakerítés, lambériák, stb. bevonására). Nem alkalmazható festett vagy lakkozott fára, parkettára, padlóra.

Könnyen ecsetelhető, a kültéri változatok védik a fát a nap UV sugárzása ellen. Mélyen beszívódik a farostok közé, impregnálja a fát. Vízlepergető, víztaszító hatású.

Színezés: A színek egymással tetszőleges arányban keverhetők

Fényesség: Fafajtától, rétegszámtól függően selyemfényű vagy fényes

Felhordási módok: Ecsetelés, hengerlés

Hígítás: Nem szükséges, ecsetmosáshoz: Supralux H-100 szintetikus hígító

Kiadósság: Gyalult fánál 15-18 m2/l, fűrészelt fánál 9-11 m2/l rétegenként, átlagosan 11-13 m2/l , függ a felület minőségétől és a felhordás módjától

Száradási idő: száraz: 20C-on max. 24 óra
Átfesthető: Önmagával 24 óra után

Felületelőkészítés, felhordás:

FELÜLETELŐKÉSZÍTÉS: A festetlen, új fa légszáraz, tiszta legyen. A gyantakiválásokat Supralux H-400 Észter hígítóval kell lemosni. A degradálódott, szürke fafelületet le kell csiszolni.

ALAPOZÁS: Az előkészített fafelületet Supralux Xylamon impregnálószerrel telítésig alapozzuk, majd 24 óráig száradni hagyjuk.

VÉDELEM: A Supralux Vékonylazúrt 1-2 rétegben hordjuk fel, az egyes rétegek között 24 óra száradást biztosítva. Már egy réteg felhordása is esztétikus hatást biztosít, de célszerű 2 réteget alkalmazni. Ne használjuk festett vagy lakkozott fára, parkettára, padlóra. Felhasználás előtt egybefüggően távolítsuk el a festék felületéről az esetleges bőrréteget és az anyagot alaposan keverjük fel. Ecsettel hordjuk fel, szál irányban, majd alaposan oszlassuk szét.

Ár: 19 760 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!