Lazurán Extratartós Vastaglazúr 0,75 L

Lazurán Extratartós Vastaglazúr 0,75 L
Értékelés:

Cikkszám: z0871

Lazurán Extra Tartós vastaglazúr színválasztéka:
Dió, Fehér, Fenyő, Fenyőzöld, Gesztenye, Mahagóni, Paliszander, Teak, Tölgy, Színtelen.

Selymefényű, gyorsan szárad

Alkalmazási terület: Kül- és beltéri fafelületek (ajtó, lambéria, kerti bútor stb.) bevonására alkalmas. A lazúr áttetsző védőfilmet képez a fa felületén, és hosszú időn át, védi a fát az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Gomba-, és rovarkár ellen LAZURÁN Oldószermentes faanyagvédőszerrel vagy LAZURÁN Univerzális faanyagvédőszerrel kell a fát kezelni.

Felhasználási mód: Alapos felkeverés után ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással.
A festéket használat előtt alaposan fel kell keverni. A festést puhaszőrű, lapos ecsettel a fa szálirányában kell felhordani egy vagy két rétegben. Az egyes rétegek felvitele között legalább 2 óra száradási időt kell biztosítani.

Egyes fafajtákból olyan színezékek oldódhatnak ki, amelyek a kívánt esztétikai hatást nagyon lerontják. Bizonyos fafajták késleltetik a festék száradását. Célszerű ezért előzetes próbát végezni. A különböző színek, a fa színének, szívóképességének, erezetének, a festés rétegvastagságának függvényében eltérhetnek a színkártyától.

Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (% vízzel. pl. nitróhígító) távolítható el.

Higíthatóság: Szükség esetén vízzel max. 3% vízzel.
Kiadósság: 9 m2, egy rétegben (0,75 literes kiszerelés)
Felhasználási idő: 2 év (5-25°C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 2 óra

Ár: 3 710 Ft Egységár: 4 947 Ft /liter
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok

#1 - hamzi józsef2017.07.03. 17:48

remek