Xylamon Szú-ölőszer 0,75 L

Xylamon Szú-ölőszer 0,75 L
Értékelés:

Cikkszám: 2607

Rovarölőszert tartalmazó oldószeres impregnálószer. Valamennyi fakárosító rovart megbízhatóan elpusztítja.

Teherhordó faszerkezetek, gerendák, tetőszerkezetek és más hasonló faanyagok mentesítése és védelme mindenféle fakárosító rovaroktól, szuvasodástól. Nem használható élelmiszerrel, evőeszközzel, fehérneművel, ágyneművel, takarmánnyal érintkező fafelületek kezelésére, illetve gyerekjátékokra.

Felületek: Kezeletlen fatárgyak, fafelületek

Színtelen, száradás után szagtalan. Véd a szúvasodás ellen. Megöli a kártevőket. Könnyen felvihető.

Rovarölőszert tartalmazó híg oldat.

Minőségmegőrzési idő: 60 hónap, az MSZ 13910 szerint +5 és +25C között tárolva

Felhordási módok: Ecsetelés, mártás, elárasztás, vastag faanyag esetén: furatképzéses injektálás

Kiadósság: 9.0 m2/liter

Hígítás: Ne hígítsuk, ecsetmosáshoz, eszközök tisztításához: Supralux H-100 szintetikus hígító vagy Supralux Lakkbenzin hígító

Átfesthető: 4 hét után

Felhasználási útmutató:

Felhordás: Ne hígítsa ! Felhordható ecsettel, rövid idejű mártással vagy elárasztással. Szórásos felhordást csak arra feljogosított ipari üzemek végezhetnek. Teherhordó faszerkezeteket injektálással bárdoló faragás után háromszor kiadósan át kell festeni a szerrel. Összekötő és falazati gerendák és egyéb vastag faanyagok esetén furatképzéses impregnálás szükséges.

Száradási idő: A levegő és fa hőmérsékletétől és nedvességtartalmától függően a kezelt fa kb. 24 óra elteltével munkálható meg, legkorábban 4 hét után festhető át. A teljes átszáradás 8 naptól több hónapig terjedhet, ezalatt az idő alatt a környezet nem kap biocid terhelést, csak szaghatással kell számolni. A kezelt bútorokat javasolt néhány hétig fedél alatt szabadban szellőztetni.

Szerszámok tisztítása: Lakkbenzinnel vagy terpentinpótlóval tisztítható

Nem alkalmazható: Játékok, méhkasok, hajtató- és üvegházak faszerkezeteinek valamint élelmiszerekkel, takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok védőkezeléséhez. Nem használható olyan bútorokhoz, melyben élelmiszert, evőeszközt, fehérneműt vagy ágyneműt kívánnak tárolni..

Ár: 4 780 Ft
+ Véleményt írok

#1 - Vági Ilona2016.05.16. 10:19

Még a használatról nincs tapasztalatom, de a felvilágosítás is nagyon hasznos volt! Most már nem állok tehetetlenül e rovar ellen, hogy eltűnjön a fából. eddig csak a harkály segített nekem, most meg a technika által is felvilágosodtam köszönöm Ilike.