Lenolaj 1 L

Lenolaj 1 L
Értékelés:

Cikkszám: 3315

Lenolaj
Összetétel: Lakklenolaj és adalékok keveréke.

Alkalmazási terület: Olajfestékek és olajalapú tapaszok hígítására a felhasználási konzisztencia beállítására valamint fal- és fafelületek beresztésére, impregnálására alkalmas. Lakkbenzinnel vagy szintetikus hígítóval hígítható.

Felhasználása: Fa felületek festés, és tapasztás előtti beeresztésére , olaj és alkyd festékek hígítására szolgál. A beeresztett felületnek légszáraznak kell lennie. A terméket olyan mennyiségben kell a felületre felvinni, amennyi a fa rostjai közé beszívódik. A felesleget száraz ruhával kell felitatni. Száradási idő, átfesthetőség függ az időjárástól és a fafelület szívóképességétől. Az ismételt átkenés 6-10 óra múlva ajánlott, a teljes száradási idő átlagosan 24-36 óra. A felület ezután olaj illetve alkid alapú festékkel átfesthető. Az átfesthetőség eldöntéséhez célszerű próbafestést végezni.

Megjelenési forma: sárgásbarna folyadék. Sűrűsége: 0,89-0,93 g/cm3
Szag: jellegzetes lenolajszagú folyadék.
Tárolhatóság: A termék a minőségét eredeti zárt csomagolásban, hűvös, zárt helyen tárolva korlátlan ideig őrzi meg.
A TERMÉK TŰVESZÉLYES!

Ár: 2 790 Ft
+ Véleményt írok

#1 - György Tamás2015.01.04. 10:39

Nagyon érdekes, hogy a 760Ft/liter egységáron megjelölt termék eladási ára vastagon kiemelve 820Ft/liter arra alakul. Minezeken túlmenően ha kiszállással renelem a terméket még a kiszallitasi díjat is fizetnem kell. Kivancsi lennek a magyarázatra. Biztosan van. Cak a flakon árára ne hivatkozzon senki, mint muanyagbol készült csomagolóanyag miatti, kvazi büntetés többletköltsége.